Sinds 2015 werken we met Fred van Norden als overall brass instructeur.

Hij heeft vele jaren ervaring als trompetspeler en heeft als arrangeur en instructeur bij Juliana Middelburg vele successen gekend. Hij draagt de uiteindelijke verantwoording in muziekkeuze. En gebruikt zijn ervaring om onze brass, nu tellende uit ongeveer 20 leden, naar een hoger niveau te brengen. Steekwoorden zijn : samenspel , iedereen heeft een plekje.

Marco van Ham : Hij is back up voor Fred. Draagt zorg dat de show geschreven wordt en heeft de algehele leiding tijdens showrepetities. Hij heeft vele jaren ervaring in de vroegere Showband Axel en speelt momenteel ook al weer bijna 10 jaar in Juliana Middelburg.

Ronald Kamerman : Al vele jaren speelt hij muziek op hoog niveau. Als je een instrument wilt leren geeft hij je de eerste notenleer. Na een examen mag je een instrument aanleren. Hij kan jou alle koperinstrumenten aanleren.

Eddy Sorber: Hij is onze nestor van de vereniging. Sinds de start betrokken. Al vanaf de tijd van Dolf Schoot! Hij draagt zorg dat onze jonge studenten de muziek instuderen nadat zij notenleer hebben gehad en hun instrument kunnen spelen.

Dat deze methode werkt blijkt uit het feit dat 5 leden in 1 jaar tijd volledig meelopen in de brass.