ONZE SPONSORS

In nieuwe composities wordt een steeds breder scala aan slagwerkinstrumenten voorgeschreven zoals vibrafoon, marimba, bas-marimba, buisklokken, e.d. Mede door dalende subsidies en stijgende kosten wordt het voor verenigingen steeds moeilijker om de voorgeschreven slagwerkinstrumenten aan te schaffen.

Om tijdens een repetitie, concert of concours over dergelijke instrumenten te kunnen beschikken zonder als vereniging hoge investeringen te moeten doen, kunt u vanaf heden deze instrumenten huren. Impression beschikt over kwalitatief goede instrumenten van gerenommeerde merken. 

Contact:

Emmabaan 56

4576 EE  Koewacht

0031-114-362386

0031-6-24785464

Spotworks, autoschade en lakherstelbedrijf is gevestigd aan Drieschouwen-Zuid 4 in Axel.Dit is een gedeeltein het pand van handelsonderneming Goucon. Eigenaars Kees en Bianca de Feijter beschikken daar over een moderningerichte werkplaats met spuitcabine, wasplaats, bruggen met stofafzuiging en richtmogelijkheden. Wij kunnen op onzenieuwe locatie autoschade op een proffesionele manier herstellen met de beste kwaliteit en service. Natuurlijk blijven weook het vertrouwde adres voor het reconditioneren ( cleanen- autopoetsen) van uw auto.

www.spotworks.nl/

In 2007 werd DANIKA BVBA bij het ochtendgloren geboren. DANIKA, Slavisch voor ochtendster, heeft dan ook haar naamgeving aan dit magisch tijdstip te danken. De trotse ouders, Menno & Kristel, omringden hun ondernemingskind met alle mogelijke zorgen en DANIKA groeide uit tot een immens succes.

Momenteel is DANIKA volwassen en staat zij voor doorgedreven kwaliteit & continuïteit. Daarnaast belichaamt DANIKA niet alleen een professionele hulpverlening binnen een familiale sfeer, maar staat zij steeds garant voor een regionale hulp op maat van elke cliënt. Danika biedt vanuit haar 6 kantoren momenteel zorg aan in de vorm van een poetsdienst, strijkdienst en thuiszorgdienst, maar haar ongebreidelde ambitie reikt veel verder. DANIKA zorgt samen met nagenoeg 450 gemotiveerde medewerkers voor meer dan 2500 gezinnen in Oost-Vlaanderen en zijn daarmee de grootste regionale speler.

www.danika.nu

Knape caravans is een gespecialiseerde caravandealer in Zeeland Zeeuwsvlaanderen waar u terecht kunt voor zowel een nieuwe Knaus caravan, een occasion Knaus caravan, maar natuurlijk ook andere merken occasions.
Het juiste adres voor uw caravan waar kwaliteit en service belangrijk zijn!!
In onze shop kunt u terecht voor de juiste accessoires voor uw caravan zoals bijbehorende voortenten en luifels van diverse topmerken.
Bij Knape caravans bent u ook op het juiste adres voor een gebruikte caravan. Tevens zijn wij voorzien van een eigen moderne werkplaats waarin onderhoud en reparatie gedaan worden aan de caravan. 

De firma Gerard Schout is begin jaren '70 begonnen als eenmanszaak in melkmachines, stalinrichting en melkkoeltanks.  

Nu, ruim 40 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met 14 werknemers. Op het gebied van montage en service voor melkmachines en melkkoeltanks is de firma Gerard Schout een begrip in Zeeuws-Vlaanderen-NL en een groot deel van België.

Stroverdelers voor melk- en rundveestallen worden geïnstalleerd in heel Nederland en Belgie.

Bij Schout Tuinmachines, gevestigd op hetzelfde adres, kunt u terecht voor tuinmachines, zoals:

gazonmaaiers, zitmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, heggenscharen, enz.

Alle onderhoud en reparaties gebeuren in onze eigen werkplaats.

B-Zign Terneuzen is in mei 2011 gestart onder leiding van Dhr. Jan-Willem Beeldens. De hoofdactiviteiten waren toen carwrapping en window tinting. Recent is dit uitgebreid met diverse activiteiten en producten om uw huis te upgraden, zoals rolluiken, kozijnen, zonwering en garagedeuren. Uiteraard kunt u ook voor reparaties bij ons terecht. Wij nodigen u van harte uit om binnenkort een kijkje te komen nemen in onze nieuwe showroom. U kunt ons vinden aan de Mr. F.J. Haarmanweg 2 te Terneuzen.


Bouwbedrijf Rein Scheele te Axel

Dierick Boutsstraat 12, 4571MB Axel

De onderneming Bouwbedrijf Rein Scheele is gevestigd op Dierick Boutsstraat 12 te Axel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 21017243 en is gelegen in Verspreide huizen Oost Axel in de gemeente Terneuzen.

Telefoon:0115-562883  Fax:0115-564251